Dj Kau - Summer Promo Mix 2011
mp3 formátum, 132 mb, 192 kbps
Dj Johnny d'Ark - Take No Shit Mix 2011
mp3 formátum, 100 mb, 192 kbps, 01:13:24
mp3 formátum, 88 mb, 192 kbps, 01:01:19
Bárány Attila & HMC - RLX Exclusive - Club Relax (Barcs) - LiveMix - 110415
mp3 formátum, 240 mb, 192 kbps, 02:46:50
Kornel - Promo Mix March 2011.
mp3 formátum, 187 mb, 320 kbps, 01:18:10
Dandy - Club Relax (Barcs) - LiveMix - 110402
mp3 formátum, 203 mb, 192 kbps, 02:11:01
Nádasdi - Bergsteigen Mix (Easy Way)
mp3 formátum, 149 mb, 320 kbps, 01:02:08
Dj Tom-I - Sound City Live Vol. 3.
mp3 formátum, 84 mb, 192 kbps, 00:58:51
Gabriel Miller - Trance I Trust - Tivoli Nightclub (Rovaniemi, Finland) - LiveMix - 110218
mp3 formátum, 425 mb, 320 kbps, 02:57:12
TM Street - Tech Up Mix Vol. 1.
mp3 formátum, 146 mb, 320 kbps, 01:00:50
Halász István - 11. 07. hétfő 20:24
egyetlenem - 10. 26. szerda 01:56
styke - 08. 22. hétfő 09:34
Letöltések - Feltörekvő Tehetségek
lacimano007 - 07. 24. vasárnap 06:52
zsumi78 - 06. 15. szerda 06:55
BalatonSoundSzállás - 06. 09. csütörtök 07:31
Y Disco & Coctail Bar (Balatonlelle)
edina007 - 05. 04. szerda 18:24
Fanni20 - 03. 17. csütörtök 10:09
djrick23 - 03. 02. szerda 20:48
bobset - 12. 29. szerda 16:37

|
» Bárány Attila & HMC - RLX Exclusive - Club Relax (Barcs) - LiveMix - 110415-ben valaki megtudja mondani, hogy mi megy 69:15-től??? Nagyon megköszönném :)
|
Maradok az oldalon mikor rá klikkelek a letöltésre, de automatikusan lejátsza letöltés helyett - kérdem én, csak nekem csinálja ezt vagy más is találkozott ilyen jellegű problémával?
Válaszokat és segítséget előre is köszönök! :)
|
Szia! Jobb klikk, és mentés másként. Nekem megy! Üdv. |
|
Hi all! Némi problémával küszködöm én is... Újra regiztem az oldalra, de nem engedi tölteni a régi bárány mixet, nevezetesen ezt: barany_attila_-_university_party_bazis_p ecs_-_071017 (link: http://www.nightinfo.hu/live-es-promo-mi xek/barany-attila/page2.ni)! Maradok az oldalon mikor rá klikkelek a letöltésre, de automatikusan lejátsza letöltés helyett - kérdem én, csak nekem csinálja ezt vagy más is találkozott ilyen jellegű problémával? Válaszokat és segítséget előre is köszönök! :) |
|
Nekem is ez a mix kene nagyon komoly zenek vanak benne hogy lehet letolteni???????Ki tud segiteni benne????Koszike
|
|
sziasztok.. valaki nem tudna 1 trackilstet tölteni a Bárány Attila & HMC - RLX Exclusive - Club Relax (Barcs) - LiveMix - 110415 röl? jól jönne..hihetetlen mennyire jó számok hangzodnak el benne..bárány tényleg tud..ha leltek valami irjátok le kérlek..köszi :)
|
Sajnos nekem sem megy a letöltés.Hiába róbálom a mentés más utvonalon parancsot akkor sem lehet meghalgatni .Letölteni letölti de azt irja nemlehet a hivatkozást nem lehet megnyitni ismeretlen formátum.Tudna valaki valami tanácsot adni?
|
Hello.Feltétlen firefox böngészőt használj a letöltéshez,vagy töltsd le a K-lite codecpack-ot,amit ha telepítessz automatikusan beépül a kiválasztott media-lejátszóba!
|
Sajnos nekem sem megy a letöltés.Hiába róbálom a mentés más utvonalon parancsot akkor sem lehet meghalgatni .Letölteni letölti de azt irja nemlehet a hivatkozást nem lehet megnyitni ismeretlen formátum.Tudna valaki valami tanácsot adni?
|
Hello Probald meg MediaPlayer2011-el nekem megy |
|
Helo Nekem letölti ugy hogyha a letöltés masként-ra megyek utána pedig a neroval meg is tom nyitni de csak a néroval, a mediaplyaer nem viszi:( sajna de a nero igen |
|
valki Bárány Attila & HMC - RLX Exclusive - Club Relax (Barcs) - Tacklistet...koszi....foleg a számot ami kb. 1:41:51 kor megy...koszi szépen :-)
|
|
Sziasztok Sajnos nekem sem megy a letöltés.Hiába róbálom a mentés más utvonalon parancsot akkor sem lehet meghalgatni .Letölteni letölti de azt irja nemlehet a hivatkozást nem lehet megnyitni ismeretlen formátum.Tudna valaki valami tanácsot adni? |
|
Sziasztok még régebben tudtam letölteni de már nem engedi mi lehet a probléma??köszi sziasztok a zenét amikor le akarom tölteni azonnal lejátsza és nem lehet letölteni!!!!
|
|
sziasztok! Légyszi árulja el valaki,hogy a MiFeszt Livemixben,182.00 perctől mi a mix,vagy zene címe? segítsetek légyszíves |
attila vagyok teljesen uj ezen az oldalon kerek valakit hogy lecci segitsetek hogy hogyan kell innen letolteni a mixeket a mail cimem:atus.01@gmail.hu valaki kerem irjon elore is koszonom
sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
jobb egér a letöltésre és mentés másként utvonal adással ! szia
|
attila vagyok teljesen uj ezen az oldalon kerek valakit hogy lecci segitsetek hogy hogyan kell innen letolteni a mixeket a mail cimem:atus.01@gmail.hu valaki kerem irjon elore is koszonom
sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
sziasztok nekem is tudna valaki segiteni hogy kell letölteni ? kösziu lalimana@citromail.hu |
1. Intro
2. Lady Gaga - Just Dance (hccrs Bambossa Main Mix)
3. Black Eyed Peas - I Got A Feeling (David Guetta Remix)
4. Captcha - Close 2 Me (Hi Tack Remix)
5. Pussycat Dolls - When I Grow Up (Ralphi Rosario Club Vox)
6. Dirty south - Let it go feat. rudy (Axwell Remix)
7. D Guetta ft Akon Vs Sidney Samson - Sexy Riverside Bitch (DjThomasTibike Extended)
8. Lady Gaga - Bad Romance ( Dave Aude Club Mix )
9. Ke$ha ? Tik Ttok (Fred Falke Club Remix)
10. Naksi & Brunner ? Sex Clubs and friends (Original Mix)
11. Keri Hilson ? I Like (Manhattan Clique Remix)
12. My life (Feel the rythm remix)
Köszi h a trackemet lejácodtad:)
ha kellenek ujabb remixek vagy bootlegek irj:D
|
sziasztok attila vagyok teljesen uj ezen az oldalon kerek valakit hogy lecci segitsetek hogy hogyan kell innen letolteni a mixeket a mail cimem:atus.01@gmail.hu valaki kerem irjon elore is koszonom sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Jelmagyarázat:
Felhasználó saját oldala
Felhasználó adatai
E-mail küldés a felhasználónak inaktiv
E-mail küldés a felhasználónak